U prodaju pušteno 100 VIP Gold ulaznica; Za 300 kuna uz samu binu ispijat ćete šampanjac

Za Grašin spektakl 7. travnja puštene u prodaju VIP GOLD ulaznice!

Ususret velikom koncertu Petra Graše 7. travnja u Zadru, u dvorani Krešimira Ćosića, sve prave fanove ovog izuzetno popularnog pjevača obradovat će vijest da su u prodaju puštene i VIP GOLD ulaznice!

Ova katergorija ulaznica osigurava jedinstvenu poziciju za potpuno uživanje u koncertu uz samu binu, te uz to i čašu pjenušca dobrodošlice, a organizatori naglašavaju da je u prodaju pušteno svega 100 ovakvih ulaznica, po cijeni od 300,00 kuna.

Ostale kategorije ulaznica za koncertni spektakl Petra Graše 7. travnja na Višnjiku u pretprodaji se i dalje mogu kupiti po cijenama od 95,00 HRK za parter, 120,00 HRK za tribine, te 200,00 HRK za VIP kategoriju, a uz sustav Ticketshop.hr i prodajna mjesta Ticketshopa, od ponedjeljka 19. ožujka, ulaznice će se moći kupiti i u La Bodega Baru u Zadru.

Predstojeći koncert Petra Graše na Višnjiku od kojeg nas dijeli svega tri tjedna, ujedno je i prvi Grašin solistički koncert u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru, a popularni Splićanin čiji hit Ako te pitaju i dalje obara sve rekorde popularnosti u regiji, uistinu uživa veliku naklonost Zadrana. O tome najbolje svjedoči i odličan interes za predstojeći koncert, za koji bi ulaznice mogle planuti i prije samog termina održavanja!

 
koncertpetar grašovip gold