Zadar danas dočekuje Vrijednosnice Osijek, Helbich: “Nemamo puno vremena za pripremu”

Zadar se danas okreće obavezama u domećem prvenstvu, u 6. kolu HT Premijer lige plavo-bijeli će dočekati Vrijednosnice Osijek.

Nakon pet odigranih utakmica Zadar i Vrijednosnice imaju isti omjer 3-2, u prošlom kolu Osječani su upisali minimalnu pobjedu nad Furnirom i dolaze u Zadar nakon što su odigrali dvije utakmice u balonu ABA 2 lige.

Današnju utakmicu će voditi pomoćni trener Srđan Helbich dok se ne pronađe novi glavni trener. Na početku utakmice će se održati minuta šutnje za legendu kluba, Đorđo Zdrilića.

Susret je zakazan za danas s početkom u 19 sati, prijenos će biti na HKS TV.

Antonio Jordano je na početku 2021. godine došao u Zadar baš iz Osijeka.

“Čeka nas teška utakmica, Osijek me ugodno iznenadio kako su dobro ušli u sezonu. Trener Mandić ih je dobro posložio, doveli su neka dobra pojačanja. Bit će teška utakmica ali ono što govorim prije svake utakmice, u HT Premijer ligi sve ovisi o nama i kako ćemo ući u utakmicu i reagirati,” istaknuo je Antonio Jordano.

“Danas nas čeka nova utakmica u HT Premijer ligi. Osijek je mlada talentirana ekipa koja igra dosta agresivnu obranu i sigurno će biti jako motivirani protiv nas. Mi nemamo puno vremena za pripremu utakmice zato moramo pristupiti maksimalno fokusirani i nametnuti svoj ritam da bi došli do dva nova boda,” rekao je Srđan Helbich.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...