Okusi Dalmacije u desertu: Krem torta s lavandom i maslinovim uljem! Recept sam posudio od majke koja ga je posudila od jedne svoje prijateljice. I ne bih ja bio ja da ga nisam malo izmijenio.… 26. lipnja 2016. 09:47
Gotovo u 5 minuta: Punjene lisnate rolice Lisnato tijesto mi je sigurno najdraža vrsta tijesta. I to ne samo zbog hrskave teksture i putrastog okusa, već i zbog toga što se… 19. lipnja 2016. 09:30
Savršeno za današnju utakmicu: Tost kanapeići s mesnim namazom! Ako postoji neka namirnica koju jako volite, budite sigurni da je možete razmazati na kruh! Ja sam ih probao skoro sve pretvoriti… 12. lipnja 2016. 10:00
Ne zvuči privlačno, ali je jako ukusno: Jogurt juha s lososom i mentom! Još se sjećam kako me je iznenadio okus jogurt juhe s orasima i naribanim krastavcima prije skoro pa 2 godine (kako vrijeme leti).… 5. lipnja 2016. 09:00
Recept za svinjski lungić omotan slaninom uz povrće na roštilju Sezona roštilja je počela i mene osobno ona jako veseli. Volim sva jela s roštilja, volim biti kod roštilja i cijeli društveni dio… 29. svibnja 2016. 09:00
Brzo ukusno i jednostavno: Tjestenina s čipsom od salame! Čips od čajne/trajne salame osim što je (meni) savršena grickalica može se odlično ukomponirati u i druga jela gdje želite dodati… 22. svibnja 2016. 09:00
Znate li da čips možete napraviti od salame? Iskušajte ovaj recept! Iako je većini povrće prva asocijacija kada se spomene čips (najčešće krumpir, a zatim i mrkva, cikla, celer, itd.) on se lako može… 15. svibnja 2016. 08:00
“Čips” od carskog mesa Ovo jelo bi se čak usudio nazvati i čipsom od carskog mesa, ali kako se ipak radi samo o posebnoj vrsti prženog mesa držat ću se… 8. svibnja 2016. 08:07
Ovo bi vam danas moglo zatrebati: Roštilj umak od senfa (bez kuhanja) Najdraži domaći umak do sada mi je bio House of Cards roštilj umak za rebarca. Radi se o odličnom umaku koji u mojoj glavi… 1. svibnja 2016. 09:45
Apsolutno fantastično: Palenta s okusom pizze Okus pizze stvarno učini svako jelo primamljivijim, ili barem tako smatramo mi koji volimo pizzu. Skoro pa da i nema čipsa, smokića,… 24. travnja 2016. 09:53
Ne želite provesti cijeli dan nad štednjakom? Isprobajte pileće lazanje bez pećnice! Tjedno barem jednom imam “dan ostataka”. To je dan kada radim ručak od svih ostataka proteklih dana s ciljem da ništa od hrane ne… 17. travnja 2016. 09:45
Pripremite se za ljeto: Paprike punjene mljevenim mesom i kuskusom! Prije ovog jela nisam nikada probao kuskus. Nije da ga nisam imao prilike isprobati do sada, već me jednostavno nije uspio toliko… 10. travnja 2016. 10:52
Kad se gosti ne najave: Tart s čokoladom i pijanim kruškama! Sigurno već znate da sam uvijek spreman počastiti (ne)najavljene goste. Brza i jednostavna hrana za druženja moja su velika strast.… 3. travnja 2016. 08:59
A sad nešto zdravo i posebno: Tart s ciklom i kozjim sirom! Od kada sam primijetio da se u dućanima može nabaviti već kuhana cikla koja je odmah spremna za upotrebu s minimalnim farbanjem suđa… 20. ožujka 2016. 08:40
Dragulj britanske kuhinje: Pastirska pita Pastirska pita kao klasično jelo britanske kuhinje je svima poznata, ali i jako draga. Tko je i ne bi volio kada kombinira velike… 13. ožujka 2016. 08:40
Jer jedino bolje od prženog luka je slanina Pržene kolutove luka kao jelo sam prvi puta isprobao u ranim dvadesetima. Kao velikom ljubitelju brze i pohane hrane naravno da me… 6. ožujka 2016. 09:11
Zdravo, a ukusno – Roti, indijski kruh Ovaj odličan recept sam isprobao još prije, ali kako mi stalno nešto iskrsne i mijenja planove objave recepata ostao je eto pre dugo… 28. veljače 2016. 08:15
Otkrijte zašto je pile prešlo cestu i spremite si “Pijano pile” Koliko često pečete piletinu na roštilju? Zapravo dozvolite mi da se ispravim, koliko često pečete cijelo pile na roštilju? Da,… 21. veljače 2016. 08:30
Srijeda je dan za kino! Spremite si “Pileće kokice” Ovo mi je brzo postala jedna od najdražih grickalica uz filmove i serije koju navečer konzumiram. Marinadu napravim par sati… 17. veljače 2016. 10:33
Piletina na naglo koju ćete uživajući jesti polako Još jedno jelo koje vam neće oduzeti puno vremena za pripremu, a koje će vam zbog nekoliko detalja postati jako drago. Konkretno… 14. veljače 2016. 08:38
Bolje od sladoleda: Froyo ili zamrznuti jogurt s ciklom i medom Točno se sjećam kada sam isprobao svoj prvi zamrznuti jogurt u životu. Bio sam u Rijeci, a blizu Korza se je otvorio jedan Froyo… 7. veljače 2016. 09:11
Salate su inače dosadne, ali ne i zimska salata od špinata i voća! Glavni razlog zašto ne jedem često salate, osim kao prilog nekom drugom jelu, leži u tome da ih smatram dosadnim jelima.… 31. siječnja 2016. 10:10
Spremite si borek, ne burek, sa špinatom i sirom! Jako volim jela s tijestom ali s druge strane mrsko mi ga je raditi jer nikad ne znam hoće li mi dobro ispasti. Ovo je jedan… 26. siječnja 2016. 12:13
Slana Montana sendvič torta koja oduševljava! Prije par godina me je kod prijatelja na rođendanu oduševila jedna torta. Torta koja nije slatka, torta u kojoj nema šlaga, torta… 17. siječnja 2016. 10:56
Zeleni Quiche – izvrstan ručak bez ijednog komadića mesa! Točno se sjećam kada sam jeo prvi Quiche. Pamtim ga jer sam tek s njim shvatio da mogu imati izvrstan ručak bez ijednog komadića… 15. siječnja 2016. 15:38
Chili con carne kakav bi on trebao biti! Chili kao jelo mi je već desetak godina odzvanjalo u glavi kao jedno od onih jela koja se stalno spominju, pojavljuju svugdje… 8. siječnja 2016. 13:44
Za kraljevski obrok kraljevska salata s prokulicama! Baš sam jučer pričao kako svi slabo jedemo povrće, pogotovo sirovo. I stvarno je tako! Nema povrća koje mi ne paše, ili salate… 5. siječnja 2016. 09:51
Težačka pizza za doručak, a može i za ručak "Doručak je najvažniji obrok dana!" ste sigurno čuli nebrojeno puta od roditelja, partnera ili prijatelja. I nažalost u pravu su!… 27. prosinca 2015. 11:29
Ne znate što za Badnjak? Zvuče li vam dobro ražnjići od plodova mora?! Ako se ne varam ovo će biti prvi recept na kuharici gdje pripremam nešto iz mora. To me čudi jer sve što pliva u moru volim… 24. prosinca 2015. 08:33
Gotovo u 15 minuta: Tjestenina s gljivama i mahunama u umaku Ovo će biti još jedna od bezbroj ukusnih varijacija brzog ručka s tjesteninom. Cijelo jelo može biti gotovo u 15 minuta. Pojesti… 3. prosinca 2015. 11:03