Završen Biograd Boat Show

Biograd Boat Show 14.0 je ponudio kompletan asortiman izlagača koji su nudili sve vrste plovila, opreme i usluga. Izložbene dvorane “A” i “C” su dodatno proširene, dok su glavni izložbeni gatovi bili ispunjeni do posljednjeg mjesta.

Sajam nije samo potvrdio status najveće izložbe plovila u Hrvatskoj, već cijele središnje i istočne Europe, te obje strane Jadrana. Izlagači i posjetitelji su jednoglasno iskazali zadovoljstvo s daljnjim poboljšanjima u kvaliteti izložbe i sveukupne organizacije sajma.

Ukupno 43 popratna događaja nadopunila su sajam važnim sastancima iz područja nautike, seminarima i prezentacijama otvorenih za javnost uz bogat zabavni program s mnoštvom besplatne hrane, pića i žive glazbe. Na ovogodišnjem izdanju sajma održan je profesionalni BBS Fashion Show, te 3 jedriličarske regate. Organizirane su besplatne vožnje turističkim podmornicama, dok je glavna atrakcija sajma bio leteći brod.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...