Još jednom otkazano otvaranje klizališta na Poluotoku

U sklopu manifestacije “Đir po gradu”, večeras je trebalo biti otvoreno klizalište na parkiralištu pored crkve Sv. Marije, no otvaranje istog je otkazano još jedanput zbog nedovoljne kvalitete leda na klizalištu, kako je napomenuo voditelj klizališta, Martin Grgić. Tvrtka koja postavlja klizalište dovela je dodatni, još jači stroj za zaleđivanje kako bi se ubrzalo stvaranje kvalitetnog ledenog omotača, no prema svemu sudeći ni to nije bilo dovoljno da se klizalište konačno otvori.

– Sve ide svojim tijekom. Vanjski temperaturni uvjeti nam konačno idu na ruku, no još uvijek nismo postigli onu pravu kvalitetu ledenog omotača, no vjerujem da će sve biti riješeno kroz dva do tri dana kada će naše klizalište konačno otvoriti svoja vrata zainteresiranim Zadranima, kazao je Grgić. Osim otkazivanja otvaranja klizališta otkazan je i koncert zadarskog benda Postolar Tripper koji je također trebao biti održan ispred crkve Sv. Marije, čemu su najvjerojatnije “kumovali” današnji loši vremenski uvjeti te potpuno prazne ulice Poluotoka.

U akciji “Đir po gradu” brojne trgovine i restorani nudit će popuste na svoje proizvode i usluge. Klizalište veličine 15 x 25 metara svakako će biti najveća atrakcija našim sugrađanima na Poluotoku. U sklopu njega održavat će se satovi klizanja, natjecanja u spretnosti, disko-matineje, proslave Sv. Nikole i Sv. Lucije. Cijena jednog sata klizanja, uz opremu, kretat će se oko trideset kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...