Vozačima dosta nasilja, Uranija najavio obraćanje medijima u 10 sati

Vozači Liburnije, koji su na 30 minuta odlučno zaustavili prometovanje autobusa javnog gradskog prijevoza, održali su jutros prosvjed na zadarskom kolodvoru.

Vidno razočarani situacijom ustraju u slanju poruke da neće nipošto tolerirati napade na svoje kolege i uništavanje imovine Liburnije.

Iz neformalnog razgovora s jednim od prosvjednika, doznali smo da je nasilje nad vozačima česta pojava u zadnje vrijeme, što im znatno otežava posao.

Sindikalni predstavnik, Vedran Uranija, najavio je obraćanje medijima u 10 sati, kada će se obznaniti više o današnjem prosvjedu.

 

Podsjetimo, vozači gradskog prijevoznika Liburnije, odlučili su se na polusatno zaustavljanje prometa zbog incidenta koji se prije par dana dogodio u autobusu, kada je skupina učenika pretukla vozača. Isti ih je, naime, pokušao zaustaviti u demoliranju autobusa pri čemu je počinjena znatna materijalna šteta.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...