Vrančić i Kalmeta skupljaju jeftine predizborne bodove!?

Iako je gradonačelnik, komentirajući tada deložaciju obitelji Vukić, izjavio kako vjeruje da je spomenuta obitelj imala dovoljno prilika da riješi porezni dug, koji su, zapravo i sami prouzročili, večeras je svakako, zajedno sa stranačkim šefom Kalmetom, pokazao kako je zapravo započela predizborna kampanja.

Naime, Vrančić se večeras pojavio na humanitarnom koncertu za obitelj Vukić, koji se održao u Jazinama.

Možda ga netko nije dobro savjetovao, pa je svojim pojavljivanjem zapravo, na jeftini način, pokušao ubrati nekoliko predizbornih bodova, što se za Kalmetu, pak, ne može reći. Isti je, naime, za vrijeme cijele deložacije – šutio, pokazujući kako je ipak malo veći igrač.

Trebalo bi, dakako, gradonačelnika podsjetiti kako je nedavno raspisao natječaj kojim će potrošiti skoro pola milijuna proračunskog novca za kupovinu novog automobila. Dio spomenutih sredstva, svakako bi dobro došao obitelji Vukić. Svakako, puno više nego 20 kuna utrošenih za ulaznicu.

No, osim spomenutih aktera, ni ostali građani Zadra nisu se posebno iskazali u pokazivanju humanitarnog karaktera, barem kada je obitelj Vukić u pitanju. Prema priloženoj fotografiji, očito je kako je dvorana petinom puna.

Simbolična cijena ulaznice od 20 kuna, za koncert na kojem su nastupili Mladen Grdović, Zoran Jelenković, Ivica Sikirić Ićo, ali i mnogi drugi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...