novi član obitelji antene zadar

Od 7. siječnja radijski program Antene Zadar

Antena Zadar
Tamni način

Početkom siječnja, zadarski radijski eter postat će bogatiji za potpuno novi radijski doživljaj. Naime, obitelji Antene Zadar pridružit će se i radijski program, koji će 24 sata dnevno emitirati najnovije glazbene hitove.

Program će započeti 7. siječnja u jutarnjim satima a točan raspored emisija kao i voditeljska ekipa bit će predstavljeni u narednim danima na portalu Antene Zadar.

Objedinivši internetski portal i radijski program ponudit ćemo čitateljima i slušateljima potpuno novo iskustvo, rekao nam je glavni urednik Antene Zadar, Franko Pavić.

Ono što ćemo ponuditi u radijskom eteru bit će potpuno novi format koji Zadru još nije poznat. Naime, moderni, urbani zvuk bit će okosnica programa, a brze i aktualne vijesti svakih sat vremena donijet će sve aktualnosti s portala, dodaje Pavić. Program će se u potpunosti prilagoditi zvučnom identitetu Antene Zadar a sadržavati će sve potrebno današnjem užurbanom životnom stilu, zaključio je Pavić.

Radijski program prvih će se mjeseci slušati isključivo putem interneta i mobilnih platformi, zahvaljujući aplikacijama za iOS (iPhone, iPod i iPad), Android (svi mobilni telefoni i tableti) i Windows Phone, da bi se kasnije omogućilo slušanje putem IPTV platformi – MAXtv, H1 TV, OptiTV i Bnet.

Program će se emitirati u vrhunskoj digitalnoj kvaliteti zvuka, koristeći posljednju generaciju encodera – HE-AAC 128 kbps.

Više informacija o samom programu donosimo u narednim danima.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

 

Možda ste propustili pročitati

2 komentara

Click here to post a comment
  • …hvalite me usta moja, urednik sam o sebi piše članak a nije napisao sam o sebi ono što cijeli zadar zna…