Brad i ja se nismo vjenčali!

Pri povratku iz Afrike gdje je bila kao ambasadorica UN-a, Angelina je otkrila istinu o svome prstenu na ruci o kojemu se šuška već danima, te svim znatiželjnicima poručila: ‘Brad i ja se nismo vjenčali’.

Prilikom putovanja u Afriku Angelina je s ruke skinule 250 tisuća dolara vrijedan zaručnički prsten. I dok su neki nagađali kako je prsten skinula zbog svoje službene dužnosti kao ambasadorice UN-a, neki su se počeli zapitkivati jesu li to Angie i Brad konačno izrekli sudbonosno ‘da’.

Međutim, čim je sletjela na losanđeleski aerodrom LAX, 39-godišnja glumica je riješila enigmu njezinog i Brdovog vjenčanja. Naime, na pitanje novinara TMZ-a da li to na prstu nosi vjenčani prsten, Angelina je, pogleda sakrivenog iza sunčanih naočala, jasno i glasno rekla: ‘Ne’ i produžila dalje.

Odjevena u dugu crnu suknju i blejzer, Angie je i priliko putovanja uspjela djelovati glamurozno, a prilikom odlaska u Afriku skupocjeni zaručnički prsten zamijenila je decentnim zlatnik prstenom koji je neminovno potaknuo glasine o vjenčanju. Međutim, Brad i Angie, koji zajedno odgajaju šestero djece, očigledno još nisu izrekli sudbonosno ‘da’, a sve detalje o tom važnom odgađaju dobro kriju od javnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...