Brad Pitt u društvu Nicka Cavea prvi put izložio svoje kiparske radove na izložbi u Finskoj

Američki glumac Brad Pitt prošlog je vikenda u Finskoj, diskretno, predstavio svoje kiparske radove na jednoj zajedničkoj izložbi.

– Bilo je uzbudljivo i divno, izjavila je Sarian Soikonen, kustosica Muzeja umjetnosti u Tampereu, trećem po veličini gradu u Finskoj.

Glumac (58) samouki je kipar i po prvi put je izložio devet radova na zajedničkoj izložbi u muzeju.

Među njegovim radovima, na izložbi se nalaze veliki gipsani panel koji predstavlja pucnjavu, kao i niz silikonskih skulptura u obliku kuće, od kojih je svaka pogođena mecima različitog kalibra.

Na veliko iznenađenje Finaca koji nisu naviknuti na posjete holivudskih zvijezda, glumac je u subotu došao na izložbu u pratnji australskog glazbenika Nicka Cavea, koji je također izložio neke svoje radove.

Za Nicka i mene, to je novi svijet i novi pristup. Jednostavno je to dobar osjećaj, rekao je Pitt finskim medijima koji nisu bili ranije obaviješteni o njegovom dolasku, prenosi N1.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...