Katie Holmes stan mjesečno plaća 73 tisuće kune

Katie Holmes navodno se bacila u potragu za stanom na Manhattanu koji planira kupiti za sebe i kćer Suri.

34-godišnja glumica Katie Holmes trenutno uživa u sunčanom odmoru u Disney Worldu u Orlandu, a čim se vrati u New York planira se baciti u potragu za stanom u kojemu će živjeti ona i kćer Suri. Kako piše MailOnline, Katie Holmes potajno je iznajmljivala dvosobni stan u zgradi Chelsea Mercantile tjednima prije nego li je podnijela zahtjev za razvodom braka od toma.

Kako joj se ugovor u najmu za stan koji je plaćala više 12 500 ( 73 785 kuna) dolara mjesečno, bliži kraju, Katie je počela planirati riješiti stambenom pitanje te sebi u Suri priuštiti stan na Manhattanu.

Katie je nedavno počela glumiti u kazalištu na Broadwayu, a svakako planira ostati živjeti u samom srcu Manhattanu jer ona i Suri obožavaju grad. Kako piše Daily Mail, razvod braka od Toma Cruisea nije gotovo ništa donio slavnoj glumici, navodno zbog potpisanog predbračnog ugovora, pa tako Katie nije imala pravo na dio iznosa od 150 milijuna vrijednog Tomovog bogatstva.

Međutim, Katie od Toma prima alimentaciju za Suri. Tako prema dogovoru, Katie godišnje dobiva 400 tisuća dolara alimentacije, što čini 33 tisuće dolara mjesečno. Kako je svojevremeno prenio TMZ, Tom će alimentaciju za Suri nastaviti plaćati slijedećih 12 godina, sve do njezine 18. godine. Iznos koji će Tom za alimentaciju u konačnici izdvojiti biti će 4,8 milijuna dolara.

Tom također plaća Surine troškove, uključujući školovanje i izvanškolske aktivnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...