Hitler je bio gay i uzimao je ženske hormone?

Na današnji dan 1889. godine, rođen je Adolf Hitler, čovjek zbog kojeg je čitav svijet ušao u rat i koji je naredio smrt više od šest milijuna ljudi.

O njegovom privatnom životu postoje mnoge teorije: Tako se preispituje njegovo zdravstveno stanje, eventualna dijagnoza psihičke bolesti, ali i upitna seksualna orijentacija, prenosi Washington Examiner.

No, bilješke iz intervjua Američke vojske s diktatorom tvrde da je imao homoseksualne sklonosti, te da nije spavao s Evom Braun u sobi i da je čak uzimao više vrste lijekova, a među njima i ženske hormone.

Herman Merl, bečki liječnik i vojni istražitelj, napisao je (očito u žurbi) nakon intervjua s Hitlerovim osobnim liječnicima “homoseksualac”, u polje gdje se upisuje seksualna orijentacija.

Uz to dodaje “Eva Braun – posebna spavaća soba”, prije nego što je napisao “ženski hormoni, više od 50,000 injekcija”. U dokumentu između ostalog piše: “Ispričan mi je njegov seksualni život i snošaj s Evom Braun”.

Bilješke će ići na aukciju u vodeću aukcijsku kuću koja se bavi povijesnim predmetima, Alexander Historical Auctions iz Marylanda. Na aukciji će također biti ponuđeni predmeti iz Trećeg Reicha, uključujući i set za čaj iz Hitlerovog planinskog doma i dnevnici Josefa Mengelea. Obično takvi predmeti završe kod Židova ili u muzejima.

Merl također tvrdi kako je Hitler bio “histeričan megaloman”, i bolovao je od neobičnih bolesti. Tako je morao uzimati lijekove da smiri konstantno ispuštanje vjetrova, a nagađa se da je bolovao i od Parkinsonove bolesti.

U jednog od proteklih aukcija kuće Alexander nalazili su se i spisi u kojima stoji da je Hitler konzumirao spermu bika, da podigne razinu testosterona. No, dokaz tvrdnji da su liječnici na Hitleru isprobavali razne eksperimentalne metode je i spomenuta bilješka o ženskim hormonima, koji se mogu koristiti za razne bolesti, ali isto tako mogu biti opasni po život i utječu na seksualnu sposobnost.

Predsjednik Alexandera, Bill Panagopulous izjavio je da će na prodaju biti pet bilježnica, a cijena koju očekuju varira između 5000 i 7000 dolara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...