Kim konačno pokazala trudnički trbuščić

Kim Kardashian je unatoč kritikama koje u posljednje vrijeme prima na račun svog izgleda, objavila fotografiju golog trudničkog trbuha.

Punija nego ikad Kim je stala pred ogledalo, fotografirala svoju novu figuru i objavila fotografije na Instagramu. Na drugoj slici zadigla je majicu i potpuno izložila pogledima svoj trbuh u sedmom mjesecu trudnoće. Kraj slike je napisala ‘baby love’.

Fotografiju mediji uglavnom komentiraju kao ‘hrabar’ potez, budući da je od prosinca, kad je objavila da je trudna, svi gnjave za debljinu. Blogeri i fanovi su je ne samo zvali ‘debelom’, već su je uspoređivali s kitom ubojicom.

Premda su joj kritike u početku teško padale, navodno je konačno prihvatila promjene na svom tijelu. ‘Konačno je prihvatila svoje tijelo i sad se osjeća ugodno’, rekao je izvor za Us Weekly.

Svoje prvo dijete, curicu, 32-godišnja reality zvijezda čeka s reperom Kanyeom Westom, a oko imena se još uvijek raspravljaju, budući da je u Kiminoj obitelji tradicija davati djetetu ime koje počinje slovom ‘k’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...