Kalmeta: “Bili Brig je jedan od prioriteta buduće vlasti”

Ono što stanovnici Biloga Briga najviše priželjkuju i što su naglasili Božidaru Kalmeti, kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Grada Zadra, je spajanje na gradski sustav odvodnje.

-Program Grad bez crnih jama nastavlja se posljednjom fazom najvažnijeg i najznačajnijeg projekta – izgradnjom kolektora visoke zone – vrijednog 50 milijuna kuna, a koji će bit dovršen do ljeta 2014.te. On je preduvjet za izgradnju sekundarne kanalizacijske mreže na području više gradskih četvrti među kojima je i područje Biloga Briga, objasnio je stanovnicima Božidar Kalmeta. 

Kijevska Ulica je pred dovršetkom, a kroz narednih 6 mjeseci obnovit će se i Ulica Borka Šarlije Kese, bivša Bihaćka, koja će se spojiti s Putom Bokanjca. Ta će cesta riješiti problem prometne izolacije ovog dijela grada, najavio je Zvonimir Vrančić, kandidat za zamjenika gradonačelnika Grada Zadra, dodajući da je projekt kanalizacijskog sustava u izradi.

Predsjednik temeljnog ogranka HDZ-A, Bili Brig, Predrag Ivković, istaknuo je kako će se dodatno ispitati stanje na terenu i pojasniti ljudima planovi gradske uprave u narednom četverogodišnjem razdoblju.

Kandidati HDZ-a srdačno su dočekani i u Crnom gdje su saslušali prijedloge građana o nastavku uređenja njihovog mjesta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...