Izvješće PU zadarske za 3. srpnja

Policijski službenici Policijske postaje Gračac su u suradnji sa policijskim službenicima Policijske postaje Drniš dovršili kriminalističko istraživanje više provala i krađa na području Gračaca te kazneno prijavili 58-godišnjaka sa šibenskog područja kojeg se sumnjiči da je tijekom zimskih mjeseci počinio krađu te dvije provale i pokušaj provale te otuđio metalna dvorišna vrata, peći i razne metalne predmete. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv 58-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer oko 14 sati, na Putu Murvice u Zadru, nepoznati počinitelj je 49-godišnjakinji s vrata otrgnuo i otuđio dva zlatna lančića vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U noći, s ponedjeljka na utorak, u Povljani na otoku Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne 20-ak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u Kožinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 25-godišnjakinje te otuđio prijenosno računalo vrijedno nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U noći s petka na subotu, u Ulici Bučine u Biogradu, nepoznati je počinitelj je iz otvorenog skladišta u vlasništvu trgovačkog društva otuđio bačve za pivo vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer su policijski službenici Postaje pomorske policije, kod otoka Babac i Oštarije te u mjesnoj lučici u Poljani na otoku Ugljanu, zatekli državljane Austrije, Belgije i Slovenije pri glisiranju na udaljenosti manjoj od 100 metara od obale. Svima im je uručen prekršajni nalog s novčanom kaznom.

Jučer je jedan građanin policijskim službenicima Policijske postaje Biograd predao poluautomatsku pušku, ručnu bombu i 58 komada streljiva.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...