Jedan sasvim poseban doček Nove godine u Boutique Hostelu Forum

Za Boutique Hostel Forum, smješten u samom srcu grada Zadra, već znaju putnici diljem svijeta. Originalan način promocije, pravilno upravljanje odnosima s gostima, vrhunski smještaj i „iskustveni“, a ne samo „smještajni“ pristup stvaranju turističke ponude zasluženo svrstavaju Boutique Hostel Forum u sam vrh turističke ponude u Hrvatskoj. Nakon uspješne sezone, Boutique Hostel Forum priprema jedno sasvim posebno iznenađenje i za one koji Novu godinu namjeravaju provesti u Zadru.

Za razliku od brojnih ostalih aranžmana za proslavu dočeka Nove godine, Hostel Forum u svom paketu ne nudi wellness, neograničeno korištenje unutarnjeg bazena, šampanjac u ponoć, koktel dobrodošlice i slične ponude. Ove godine Hostel Forum je svojim gostima odlučio ponuditi svoje najbolje – vrhunski pogled iz jedne od svojih dizajnerski uređenih soba i izvrsnu uslugu kroz lica svojih ljubaznih i kako kroz šalu kažu u hostelu, uglavnom nasmijanih djelatnika. Dodatno, uz sve navedeno nude i doček u svom Caffe bar-u Forum. Kako kažu, nema ulaznica, nema obećanja, samo dođete i uz finu glazbu i pokoje piće na akcijskoj cijeni dočekate – Novu 2014. Godinu.

Hostel Forum - doček 2014. bazen

Ovaj sasvim poseban doček Nove godine, prati uistinu originalna promocija koju možete pratiti putem Facebook stranice Boutique Hostela Forum gdje je moguće saznati više o aranžmanima za doček Nove godine u hostelu koji možda ne nude šampanjac u ponoć, ali svakako nude iskustvo koje se pamti cijeli život.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...