Platite tuđu WhatsApp pretplatu

Imate li nekog prijatelja ili člana obitelji koji ne koristi WhatsApp jer mu je skupo dati 99 centi za godišnju pretplatu? Od sada ćete takve moći vrlo lako nagovoriti da (ponovno) počnu koristiti ovaj servis i uštede vam dragocjene kune za SMS poruke, i to tako što ćete im vi moći platiti taj iznos. Nova je ovo usluga koju je ponudio WhatsApp, u svojoj najnovijoj nadogradnji za Android platformu.

Prema trenutnim uvjetima korištenja, ova je aplikacija besplatna za prvu godinu, a za svaku narednu plaća se 0,99 USD. Opcijom da jedan korisnik uplati pretplatu za svog prijatelja, ova bi aplikacija mogla dobiti pregršt novih (ili novih-starih) korisnika, što je bio jedan od ciljeva Marka Zuckerberga kada je odlučio preuzeti WhatsApp za puste milijarde dolara. Dodatne naplate, kao niti oglasa unutar ove aplikacije i dalje nema, a u najavi za ovu godinu je i pokretanje usluge glasovnih poziva.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...