Što ženama ubija volju za seksom

Seks je sjajna stvar, no ponekad se događaju nepredviđeni problemi koji će ga napraviti nečim upravo suprotnim. Žene su osjetljivija bića od muškaraca i nije čudo da ih u seksu neke stvari toliko smetaju da im potpuno ubijaju bilo kakvu želju.

Na samom početku žene mogu osjetiti pritisak partnera da dožive orgazam što prije, a kako njima treba duže nego muškarcima, to je nešto što će ih ukočiti, a kad žena nije opuštena, seks ne može biti dobar.

Uz to se može pojaviti strah od bola, koji će dodatno utjecati na ukočenost što u konačnici može stvarno izazvati bol kod penetracije.

Jedan od najčešćih problema koji žene hladi od seksa je prevelika briga oko izgleda. Svaka žena ima neki dio tijela koji ne voli previše i trudit će ga se što više maknuti od pogleda seksualnog partnera. Naravno, s tim stiže i anksioznost, nemir i nedostatak opuštenosti, ukratko, želja za seksom se smanjuje.

Prisutan je i pritisak da treba biti savšena u krevetu, a upravo će ta želja za ostavljanjem dobrog dojma često presuditi seksualnoj želji. Štoviše, ruku pod ruku s pritiskom ide i strah od napuštanja, jer priličan broj žena misli da će ih muškarac ostaviti ako ne budu dovoljno dobre u krevetu.

Sve u svemu, na muškarcu je da napravi pravu atmosferu i pomogne partnerici da se potpuno opusti i prepusti kako bi oboje uživali.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...