Arbulić se pohvalio na Facebooku fotografijom kćeri uz poruku: “Ljubav”

Ljubav prema djetetu ne može ništa zasjeniti.

Novopečeni tata Vlaho Arbulić pohvalio se na Facebooku objavivši fotografiju svoje kćeri Luce koja je na svijet došla prije nekoliko dana. Mladi je otac uz fotografiju napisao samo: ljubav.

Prvog listopada Arbulić je objavio vrlo dirljivu poruku u kojoj je naveo da je u posljednje vrijeme bilo i “zlih jezika”, ali to je sve, piše, postalo nevažno kada je primio u ruke svoju kćer koju je rodila Tatjana Dragović.

“Žao mi je nekih prijateljstava koja sam zapostavio i vremena koje nisam uspio posvetiti dragim ljudima u proteklih nekoliko mjeseci ulažući svaku sekundu vremena i svaki atom snage u gradnju što boljeg mikrosvijeta za ovo Božje stvorenje koje držim u svojim rukama. Bilo je puno lijepih trenutaka s dobrim ljudima. Ali i zlih jezika u teškim trenucima… Sve to postalo je nevažno i prolazno kada se pojavila mala Luce. Tako mala, a tako jaka svjetlost. A ta svjetlost pojavila se puno prije današnjeg dana. Tijekom ovih 9 mjeseci, kroz svaku žrtvu i kušnju svojih roditelja, jačala je do danas. A jačat će i dalje dok u njoj kuca to malo snažno srce koje od početka prkosi svemu osim ljubavi… Ljubavi iz koje je nastalo, i ljubavi u kojoj će rasti.”


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...