Nova besplatna aplikacija HEP-a pruža uvid u potrošnju struje

Jučer je HEP Opskrba pokrenula mobilnu aplikaciju m-hepi, namijenjenu kupcima električne energije kategorije kućanstvo. HEP Opskrba je prvi opskrbljivač na hrvatskom tržištu koji je kupcima ponudio korištenje besplatne mobilne aplikacije.

Sigurna i praktična aplikacija m-hepi registriranim korisnicima HEP Opskrbe pruža mogućnost online pregleda računa i uplata, ispisivanja računa i uplatnica, pregleda potrošnje u proteklim razdobljima te pregleda podataka o ugovorima i tarifnim modelima. Aplikacija omogućava i uvid u stanje ostvarenih bodova u Hepi klubu te zamjenu bodova za nagrade. Prednost je ove aplikacije u odnosu na postojeću web aplikaciju Moj Hepi račun, mogućnost plaćanja računa kreditnim karticama AMEX, MasterCard, Visa i Diners.

Aplikacija m-hepi namijenjena je kupcima HEP Opskrbe, ali i svim ostalim kupcima električne energije kategorije kućanstvo, koji pomoću nje mogu izračunati uštede po računu koje mogu ostvariti prelaskom na Hepi te HEP Opskrbi podnijeti zahtjev za ugovaranje opskrbe električnom energijom.

HEP Opskrba svojim kupcima ujedno omogućava da uz mobilnu aplikaciju e-knjižnice imaju neograničen pristup na više od 800 e-knjiga različitih žanrova na hrvatskom jeziku. Prvih 30 dana korištenje e-knjižnice je besplatno, nakon čega kupci mogu unutar ugovornog razdoblja u trajanju od 12 mjeseci nastaviti koristiti e-knjižnicu prema općim uvjetima korištenja.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...