Florida: Spašeno 20 morskih krava iz odvoda u blizini Cape Canaverala

Spasitelji na Floridi izvukli su u utorak rano ujutro 20 morskih krava iz odvoda u blizini Cape Canaverala gdje su se životinje sklonile kako bi se ugrijale i potom ostale zaglavljene i cijevi.

Video snimke pokazuju spasitelje kako umiruju životinje tijekom višesatne operacije spašavanja u kojoj je prerezana cijev kako bi se došlo do životinja i potom ih uz pomoć teške mehanizacije izvuklo iz cijevi. Životinje su potom prenesene u obližnji kanal te puštene na slobodu.

Operacija spašavanja započela je u Satellite Beachu, gradiću na obali Atlantika oko 25 kilometara od Cape Canaverala u ponedjeljak poslijepodne kad je na zaglavljene životinje upozorila predstavnica društva za zaštitu životinja.

Pretpostavlja se da su životinje, koje tijekom hladnijih razdoblja često traže toplije vode, uvukle u odvod i potom jedna drugu slijedile u cijev.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...