Ova obitelj preokrenula je zločeste komentare u odličnu pjesmu

Možda potaknuti ˝Zločestim tweetovima˝ Jimmy Kimmela, nova You tube senzacija obitelj Holderness uzvratila je zločestim komentarima na internetu. Naime, oni su omiljene uvrjedljive komentare otpjevali I snimili zanimljiv video.

Parodirajući pjesmu ˝Seasons of Love˝ iz mjuzikla ˝Rent˝ roditelji Penn I Kim Holderness pjevaju gledateljima s komentarima ˝ljubavi˝, onima koji ih nazivaju ˝Najgorim ljudima u povijesti ljudskog čovječanstva˝ I onima koji misle da ih zbog toga svi teroristi mrze.

Inače, obitelj Holderness prvi puta je postala ˝viralna˝ još u prosincu 2013. kada je njihov XMAS Jammies video pogledalo više od 15 milijuna ljudi. Uslijedili su videa  Baby Got Class koji je premijeru imao potkraj ljeta, te nedavni hitovi All About that Baste i Jammie Time koji su došli pred božićne praznike. No, kako se ukusi razlikuju tako je I ova obitelj skupila popriličan broj negativnih komentara. Zato su odlučili napraviti ovaj video u kojem poručuju:

– Veljača je; Vrijeme je ljubavi, a mi vas sve volimo! Ništa to neće promijeniti, bez obzira što vi napravili ili napisali, poručila je svi gledateljima mama Kim Holderness.

Pogledajte video I komentirajte, jer tko zna možda se I mi odlučimo napraviti pjesmu s baš vašim komentarima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...