KOMENTIRAO PRELAZAK SABOLIĆ U REDOVE REFORMISTA

Čačić: “Reformisti neće sudjelovati u rušenju Vlade, iako smo to u stanju!”

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Predsjednik Narodne stranke – reformisti Radimir Čačić izjavio je u petak navečer kako njegova stranka neće sudjelovati u rušenju Vlade, iako je to sada u stanju, nakon što je reformistima pristupio i treći HNS-ov saborski zastupnik, odnosno zastupnica,Čačić je u Novom Marofu, prije predizbornog skupa reformista uoči nedjeljnih prijevremenih izbora u tom gradu, rekao novinarima da će reformisti podupirati dobre Vladine projekte, ali i sprječavati loše poteze. “Inzistirat ćemo i na tome da se neki prijedlozi zakona i projekti Narodne stranke poštuju”, rekao je i dodao kako će reformisti surađivati s Vladom u interesu sjeverne Hrvatske.

Na opasku kako reformisti sada, s tri bivša HNS-ova zastupnika, mogu imati samostalan klub u Saboru, Čačić je rekao kako u njegovoj stranci ne namjeravaju ostaviti kolege iz DC-a i Novog vala, jer je s njima klub jači, “jer pet zastupnika danas u Saboru predstavlja ogromnu snagu”.

Vladu je prozvao da radi jako loše i ne ispunjava obećanja iz Plana 21, ali i ocijenio kako ni oporba do sada nije ponudila ništa. “Od velike priče o gospodarskom programu nismo vidjeli slovima i brojkom apsolutno ništa, osim priče da ćemo mjesec dana prije izbora vidjeti program. To nije ozbiljno vođenje politike i hrvatska opozicija nije spremna za izbore”, istaknuo je Čačić.

S druge strane, dodao je, i reformistima treba vremena da se organiziraju, te da ima u ovom trenutku izbori ne odgovaraju.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar