poboljšanje života na otocima

Položen kamen temeljac za dječji vrtić u Povljani

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Polaganjem kamena temeljca za novi dječji vrtić u Povljani obilježen je početak radova na ovom objektu od velike važnosti za tamošnje stanovništvo.

Kamen temeljac položili su Branko Grčić, potpredsjednik Vlade RH i  ministar regionalnog razvoja i EU fondova, izaslanik župana Zadarske županije Ivan Šimunić i načelnik Ivo Pogorilić.

Događaju su nazočili gradonačelnik Paga Željko Maržić, načelnika Općine Kolan Josip Zubović, predstavnici grada Novalje i drugi gosti.

Osnivač Dječjeg vrtića “Povljanski tići” kojeg pohađa 28-ero djece je Općina Povljana. Prostorije u kojima vrtić trenutno djeluje, ali i manjak zaposlenika onemogućuje organiziranje jaslica i cjelodnevnog boravka za djecu. Izgradnjom novog objekta stvaraju se uvjeti za kvalitetniji rad vrtića.

– I u budućnosti ćemo nastaviti s ulaganjima kako bi otoci imali  jednake, ali i bolje uvjete života nego na kopnu. Važno je izgraditi  infrastrukturu, ali i vrtiće i škole kako bi mladi ostajali na otocima, kazao je okupljenima potpredsjednik Vlade RH, Branko Grčić.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar