Biciklist oborio pješaka (72), policija ga traži

Jučer oko 9 sati, na  Putu Nina u Zadru,  neposredno prije raskrižja s Putom Petrića, nepoznati vozač upravljao je biciklom te dolaskom ispred raskrižja s Putom Petrića, iz neutvrđenog razloga biciklom udario u 72-godišnjeg pješaka koji je u tom trenutku prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Uslijed pada pješak je teško ozlijeđen, a nakon nesreće nepoznati je biciklist pružio pomoć ozlijeđenom pješaku, a potom se udaljio s mjesta događaja.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, policija je došla do saznanja da je nepoznati biciklist muškarac mlađe životne dobi, visok od 170-180 cm, srednje tjelesne građe, kratke crne kose, a upravljao je biciklom plave boje.

Policija vjeruje da kod vozača nije postojala namjera da prikrije svoje sudjelovanje u nesreći, stoga apeliramo da se isti javi Postaji prometne policije Zadar poradi zatvaranja kriminalističkih istraživanja.

Isto tako mole se svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju o događaju  da se jave Postaji prometne policije na broj 023 345-135 ili Operativnom komunikacijskom centru Policijske uprave zadarske na tel.192.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...