Je li ovo savršeno muško tijelo?

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo miljenik je žena, a obožavateljice njegova lika i djela sigurno neće biti razočarane neretuširanim fotografijama snimljenima za potrebe nove kampanje njegove linije donjeg rublja CR7.

Portugalski nogometaš u ulozi manekena za četvrtu po redu kolekciju linije CR7 pokazao je opet svoje savršeno tijelo i isklesane mišiće na fotografijama koje još nisu prošle kroz sve faze retuširanja.

No ne možemo se oteti dojmu da je donje rublje koje Ronaldo želi prodati, ipak palo u drugi plan pored njegovih jasno definiranih mišića.

Christioano Ronaldo, CR7

– Nova kampanja inspirirana je pokretima tijela. Proizvodi su napravljeni od laganih i ugodnih materijala koji sjajno pristaju bez obzira koje pokrete izvodili, pa smo to željeli prikazati i u kampanji. Ključno je naravno kako proizvod izgleda, no jednako je važna i njegova udobnost, rekao je Ronaldo i otkrio kakvu vrstu donjeg rublja i sam preferira.

– Uske bokserice su model koji najčešće nosim i za mene je to najudobniji model u cijeloj kolekciji, pa smo ih dizajnirali u različitim bojama i printovima da svaki muškarac može pronaći nešto za sebe, kazao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...