Vlasnik SuperSporta kupio odmaralište Gredelj

Nakon 12 neuspješnih javnih dražbi, konačno je na Trgovačkom sudu u Zagrebu prodana atraktivna nekretnina tvrtke Tvornica željezničkih strojeva Gredelj, koja je u stečaju.

Kako je potvrdio Pero Hrkać, stečajni upravitelj u Gredelju, odmaralište je prodano tvrtki Mobilnet d.o.o. u vlasništvu poznatog biznismena Danka Ćorića. Osim navedene tvrtke, Danko Ćorić vlasnik je još i SuperSport kladionice i HOK osiguravateljske kuće.

Na 13. usmenoj dražbi na prodaju je stavljeno više čestica, od kojih najveća ima površinu 5.439 metara četvornih, a uz nju su još parcele od 784, 762 te 1.557 metara četvornih. Na ovim bi česticama Gredelj u stečaju trebao uprihoditi 10,6 milijuna kuna, prenosi Narodni list.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...