Olujni vjetar i dalje uzrokuje velike probleme u prometu diljem Dalmacije

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te Jadranskoj magistraIi (DC8) između Bakra i Karlobaga dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog urušavanja dijela kolnika na 31. kilometru autoceste A4 Zagreb-Goričan, za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Varaždin i Ludbreg u oba smjera, a obilazak je reguliran državnim cestama između Varaždina i Ludbrega, čvor Varaždin- DC528 -DC3-DC2-DC530-čvor Ludbreg i obratno.

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica u oba smjera te između čvorova Maslenica i Posedarje, u smjeru Zagreba, obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Karina, Obrovca i Gračaca; autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, u oba smjera, obilazak za ostale skupine vozila je Starom cestom kroz Gorski kotar DC3; Jadranska magistrala DC8 između Karlobaga i Svete Marije Magdalene; državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački te Paški most.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u središnjoj Hrvatskoj. Mogući su odroni zemlje i kamenja.

Za sav promet zatvoreni su granični prijelazi sa Srbijom: Ilok, Ilok 2, Principovac i Principovac 2. Zbog završnih radova na graničnom prijelazu Gunja, u četvrtak, 1. listopada od 10 do 12 sati bit će usporen i otežan promet.

Zbog olujnog vjetra u prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen te katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...