Cestitka_Uskrs

Filmska potjera za kradljivcima automobila uspješno dovršena!

Noćas oko ponoći, u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru, policijski službenici II policijske postaje Zadar uočili su dvije osobe u automobilu Ford Fiesta otuđenom od 80-godišnjaka prije dva dana u ulici Zadru i dali se u potjeru.

Naime, vozač automobila ignorirao je svjetlosne i zvučne signale policije. Umjesto da se zaustavi, pobjegao je u borovu šumu na Vidikovcu, misleći da će tako umaći ruci pravde. Kradljivci su se grdo prevarili, jer se u potjeru ubrzo uključila još jedna policijska patrola.

Oko 1 sat, na raskrižju Ulice Hrvatskog sabora i Prilaza Tome Marića policajci su prepriječili put Fordu u kojem su zatekli dvojicu 27-godišnjaka. Mladići se više nisu imali kamo skriti, budući da su im izlazi iz šume bili blokirani. Ova je spoznaja kod kradljivaca izazvala paniku, pa su u pokušaju bijega zapeli na bor. Automobil je oštećen, no momci su prošli bez ogrebotine.

Uhićeni su i privedeni u prostorije policije gdje je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u krađu automobila, ali i drugih kaznenih djela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...