HSP AS masovnim dolaskom uveličao Dan obrane grada Zadra

Dana 6. listopada 2015. godine, predstavnici Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević (HSP AS) predvođeni zadarskim dožupanom i zamjenikom predsjednika HSP AS, Rudolfom Dvorskim, obilježili su svečanim mimohodom Dan obrane Grada Zadra na području Dračevca. U koloni je sudjelovalo preko stotinu članova HSP AS, počevši od brojnih predsjednika temeljnih, gradskih i županijskih organizacija HSP AS, predstavnica Kluba žena starčevićanki, pa sve do brojnih gradskih, županijskih vijećnika i mnogih drugih.

– Posebno smo zadovoljni odazivom i interesom mladeži HSP AS za obilježavanje dotičnog događanja, koji su jednom posebnom autobusnom linijom pristigli odati počast hrvatskim braniteljima, ističu iz HSP AS-a.

Nakon nedavnog svečanog mimohoda “Bokanjac – Dračevac“, u kojem su također sudjelovali brojni predstavnici HSP AS, pravaši nanovo pokazali veliko zajedništvo u odavanju počasti svim braniteljima, kako se njihov doprinos u obrani i stvaranju domovine nikad ne bi zaboravio.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...