Dan otvorenih vrata u Zemuniku odgođen zbog sigurnosne situacije u Europi

Mnogi su se mališani, ali i ostali građani, radovali posjeti Zrakoplovnoj bazi Zemunik povodom Dana otvorenih vrata koji se trebao održati ove subote, 28. studenog. No, svima dobro poznata sigurnosna situacija u Europi odgodila je do daljnjeg ovaj mali “gušt” i bijeg od sumorne svakodnevice.

Kako su nam pojasnili iz MORH-a, većina europskih država trenutno odgađa aktivnosti koje uključuju veći broj ljudi na jednom mjestu, stoga je i ova odgoda svojevrsno preventivno djelovanje. Budući da je riječ o aktivnosti koja se može održati i u nekom drugom terminu, odlučeno je da se s obzirom na trenutne okolnosti ta aktivnost odgodi, no o potpunom otkazivanju nema govora.

Unatoč neslužbenim “šuškanjima” da će Baza svoja vrata otvoriti javnosti 12. prosinca povodom Dana Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, iz MORH-a nisu htjeli precizirati datum, već su nam šablonski odgovorili kako će kao i inače, o svim aktivnostima koje su od javnog interesa pa tako i o Danu otvorenih vrata u zrakoplovnoj bazi Zemunik, javnost biti pravodobno informirana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...