Dramska radionica Zvjezdice uskoro započinje s radom!

Zbog velikog broja članova uslijed iznimno prihvatljive cijene, dramska radionica Zvjezdice u školi na Bilom brigu radit će u dvije grupe.

Grupa s terminima u ponedjeljak i petak započinje s radom 30. listopada u 19 sati, dok grupa s terminima u utorak i četvrtak starta 1. prosinca, također u 19 sati.

Brzo nakon upoznavanja grupe krenut će podjela uloga za već poznate “Štrumfove”. Ali, kako saznajemo, to nisu obični Štrumfovi. U ovoj dramatizaciji Irene Bausović postoje 3 Štrumfete, prapapa, sin Papa i Papa Štrumfa te sedam Gargamela i naravno Štrumfovi. U predstavi se koristi i pravi dvorac u kojem žive Gargameli, kao i gljiva u kojoj žive Štrumfovi. Uloge su prilagođene svim uzrastima.

Oni koji se nisu prijavili još stignu to učiniti pozivom na broj 099 751 9369.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...