Svako misto svoju feštu ima, a u petak ima ju Tkon!

Dan Općine Tkon koji se obilježava na blagdan sv. Benedikta, započinje u petak 08.07.2016. u 09:00 sati polaganjem vijenca poginulom hrvatskom branitelju Ivici Ugriniću na mjesnom groblju i polaganjem vijenca kod spomenika Križa u spomen obilježja poginulima u Domovinskom ratu te održavanjem svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Tkon u 10:00 sati u prostorijama Općine Tkon.

11.07.2016. u ponedjeljak na blagdan sv. Benedikta održati će se sveta misa u Benediktinskom samostanu Ćokovac u 10:30 sati, a navečer u Tkonu na rivi će nastupiti Šime Ivčić i grupa Dalmatico od 21:30 sati, te će se održati i tradicionalni Sajam otočnih proizvoda s početkom u 19:30 sati. Na Sajmu će nastupiti izlagači sa otoka Pašmana i otoka Ugljana i posebni gosti Sajma iz Italije, Biograda na Moru i sv. Filipa i Jakova.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...