Poslovni uzlet grada Zadra 2016. prilika je za usavršavanje poslovnih vještina

U suradnji sa Zadarskom županijom i gradom Zadrom, Poslovni dnevnik nastavlja sa besplatnim edukativnim  predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

U sklopu edukativnog dana održat će se panel diskusija na temu  “Optimizacija i uštede kroz energetsku održivost”,  a po završetku diskusije program se nastavlja s besplatnim poslovnim edukacijama koje će se polaznicima pružiti teorijska i praktična znanja. Na predavanjima  ćete moći saznati kako pravilno raspolagati novcem te sve novim tehnologija koje olakšavaju svakodnevne poslovne izazove. Biti će održana edukacija u kojoj ćete naučiti kako komunicirati s važnim osobama, koja će vam itekao pomoći u poslovanju.  Za kraj je pripremljena  zanimljiva edukacija na temu ‘Digitalni marketing u službi turizma”.

Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.  Za cjelokupni uzlet pobrinula se Podravka kako bi našim polaznicima omogućila što bolju i efikasniju edukaciju.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Poslovni uzlet grada Zadra održat će se 7. listopada 2016. u Novom kampusu-Multimedijalna dvorana 117 Franje Tuđmana 24i, Zadar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...