U organizaciji udruge „Modus Vivendi“ – ove subote na Pašmanu nova besplatna edukacija

Nakon blagdanske pauze udruga „Modus Vivendi“ iz Pašmana kreće sa serijom besplatnih edukacija/radionica na različite teme područja digitalnog marketinga, odnosa s novcem i općenito financija, osobnog razvoja, ali i kreativnih umjetničkih radionica, a sve u okviru projekta OtokNET.

Na Pašman dolazi Martina Gori Miočić iz Zadra, vlasnica obrta Degori, agencija za promidžbu i marketing, koja će u 2 termina održati edukaciju u području društvenih mreža i važnosti vizuala u komuniciranju s klijentima/kupcima.

Martina za sebe kaže: „U marketingu sam više od 15 godina, a više od dvije godine sam samostalna poduzetnica. Iskustvo sam kovala u velikim hrvatskim tvrtkama poput MSan Grupe, mesne industrije Gavrilović te Aluflexpack Novi iz Zadra. Pružam marketing usluge u području društvenih mreža, izrade web stranica, grafičkog dizajna te usluge izrade planova za samozapošljavanje, čime se izuzetno ponosim. S velikim zadovoljstvom vas pozivam na moju radionicu koja je zbog svog sadržaja savršena prilika za sve vas koje tek ulazite u svijet poduzetništva i želite naučiti kako efikasno koristiti društvene mreže i unaprijediti svoje poslovanje bez obzira čime se bavili. Podijelit ću s vama praktične savjete, strategije i alate koji će vam pomoći da se istaknete u digitalnom prostoru. Vidimo se!“.

 

Ove subote, s početkom u 10,30 sati, u prostorijama OŠ „Vladimir Nazor“ Neviđane, održati će se prva edukacija pod nazivom ” Kreirajte, povežite, inspirirajte – Vodič za društvene mreže namijenjen novim poduzetnicama”. Edukacija je besplatna i namijenjena je svima, ali posebno prilagođena za one koje tek započinju svoje poduzetničko poslovanje – (su)vlasnica ste  OPG-a, obrta, tvrtke, kućne radinosti, samostalne djelatnosti…neovisno u kojem obliku poslujete i čime se bavite te u kojem ste stupnju razvoja svog poduzetništva.

Što ćete naučiti?

– osnove društvenih mreža

– razumijevanje važnosti brend identiteta na društvenim mrežama

– planiranje i stvaranje sadržaja (uz razne alate)

– korištenje vizualnih alata – Canva – za kreiranje kvalitetnih vizuala

– održavanje profesionalnog imidža

 

Zbog ograničenih prostornih kapaciteta, molimo zainteresirane da potvrde sudjelovanje na 098/921-6993 (Andreja, wapp/sms)

Edukacija se organizira u okviru projekta OtokNET kojeg financijski podržava Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...