Autoškola Donat garantira obuku zavidne kvalitete za visoki stupanj prolaznosti!

Kao jedna od najstarijih autoškola u cijeloj Hrvatskoj, s tradicijom kvalitete dugom gotovo 45 godina, Autoškola Donat ime je koje ulijeva povjerenje Zadranima. Tisuće zadovoljnih polaznika, danas sigurnih i odgovornih vozača, potvrda su kvalitetnog obrazovanja i odlične prakse prilikom polaganja vozačkog ispita. Znanje koje proizlazi iz iskustva i stručnih kvalifikacija predavača i instruktora Autoškole Donat bez zadrške se generacijama prenosi na sve polaznike, neovisno o kategoriji vozila za koju se odluče kvalificirati.

Upravo ovdje valja spomenuti jednu od specifičnosti Autoškole Donat, budući da uz uobičajene AM, A1, A2, A, B, C i CE kategorije, jedini u cijeloj Dalmaciji nude polaznicima polaganje  ispita za C1 kategoriju.

Osim toga, Donat nudi polaznicima online učenje i upise, vježbanje na vlastitom poligonu, svakodnevne upise te, ono što je veoma važno za sve koji žive užurbanim ritmom – vožnju svih sati za samo 20 dana!

Osposobljavanje kandidata za vozače započinje nastavom iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila (PPSP), nakon čega se nastavlja nastavom iz Prve pomoći, a nadalje i vježbanjem kandidata praktičnog dijela.

– Zajednički cilj djelatnika i polaznika autoškole je da polaznici nauče i usvoje prometna pravila, da se nauče sigurno ponašati u prometu, ovladaju tehnikom upravljanja vozilom i na kraju steknu znanje i vještine potrebne za sigurno sudjelovanje u prometu, kažu iz Autoškole Donat.

Autoškoli Donat, nositelju A certifikata za 2016. godinu, obratite se s povjerenjem putem mrežne stranice ili na sljedeće brojeve telefona

Tel: 023/251-076
023/254-599
Fax: 023/254-589
Mob: 091/147-2888
Mob: 099/472-8888
Mob: 098/650-066

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...