MODES Biograd izabrao kandidata za gradonačelnika – dipl. ing. Ante Fuzul

Nakon osnivanja gradske podružnice Moderne Demokratske Snage (MODES) u Biogradu, intenzivnog terenskog rada, širenja članstva, pripreme programa, predstavnici biogradske podružnice MODES-a pristupili su odabiru kandidata za gradonačelnika Grada Biograda ususret predstojećim lokalnim izborima, koji će se održati 21. svibnja 2017. godine u svim općinama i gradovima diljem Hrvatske.

Nakon niza sastanaka predsjedništva i članova gradske podružnice,  jednoglasno je kao kandidat Moderne Demokratske Snage (MODES) za gradonačelnika grada Biograda izabran gospodin Ante Fuzul dipl. ing., ujedno predsjednik podružnice MODES Biograd.

Zatečena politička, društvena, kulturna, turistička i gospodarska situacija u gradu Biogradu neosporno zahtjeva nove ljude, svježa lica, koja bi svojim radom, pristupom, zalaganjima, idejama i inicijativama na političkoj sceni predstavljali pravo osvježenje, ali i poboljšanje! Na taj način moći će se građanima i samom gradu Biogradu predanim radom ponuditi kvalitetan život kao zalog bolje sutrašnjice.

Programska skupina MODES-a, koju čine brojni stručnjaci raznih profila i zanimanja, uočila je brojne manjkavosti u funkcioniranju grada i odnosu gradske uprave prema građanima, te su jasno definirani programi, mjere i rješenja za njihovo popravljanje i iskorak Biograda u namjeri da postane grad prilagođen građanima.

– Budući da smo otvoreni za sve vrste konstruktivnih prijedloga, ovim putem ujedno pozivam sve građane – osobito mlade, udruge i istaknute pojedince, da nam se svojim znanjem, iskustvom, idejama i željom za boljom sutrašnjicom pridruže u izgradnji boljeg, kvalitetnijeg i pravednijeg Biograda. Želim biti gradonačelnik svih građana, bez obzira na stranačku pripadnost – zaključio je Ante Fuzul.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...