Ekipa “Generala” stiže 13. ožujka, na zadarskom području zadržavaju se 19 dana

Film i serija Antuna Vrdoljaka „General“ u Zadarskoj se županiji počinje snimati 13. ožujka.

Marko Vrdoljak, direktor tvrtke AMV Produkcija i koproducent filmskog projekta napomenuo je kako će se ekipa na našem području zadržati 19 dana. Pauza će biti napravljena do svibnja, kada se ponovno na dva tjedna vraćaju na Gotovinino rodno područje.

Puno toga se snima na lokacijama koje su autentične. I sam general je proveo dobar dio rata u ovom dijelu Hrvatske. Snimat ćemo od samog Zadra gdje ćemo imati jednu scenu generala Gotovine i Bobetka, preko Škabrnje, do generalova rodnog mjesta, obzirom da se u filmu govori i o njegovu djetinjstvu…, kazao je Vrdoljak.

Snimanje filma i televizijske serije “General” o životnom putu hrvatskog časnika u produkciji Kiklop filma i u režiji Antuna Vrdoljaka počelo je 20. veljače i potrajat će do 20. srpnja 2017. godine.

U naslovnoj ulozi  je Goran Višnjić, a glumačku ekipu čine Tarik Filipović, Rene Bitorajac, Goran Navojec, Borko Perić, Ivo Gregurević, Mustafa Nadarević, Tamara Garbajs, Marijana Mikulić, Nikola Baće, Nataša Janjić, Goran Bogdan, Boris Svrtan i Zrinka Cvitešić.

Film i serija snimat će se na različitim lokacijama: Velebit, Knin, Livno, Šepurine, Zadar, Prkos, Kašić, Islam Grčki, Obrovac, Škabrnja, Sljeme, Lučko, Crna Mlaka, Imotski, Split, Pag, Pirovac, Turanj, Pakoštane, Peruća, Rijeka, Erdut, Dalj i Zagreb, ali na lokacijama u Francuskoj.

Serija će se na HRT-u prikazivati 2018.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...