s radnicama koncerna fotografiraju se pojedine hrvatske zvijezde

Savjetnica SDP-a Zadarske županije za izradu medijske strategije, Aleksandra Kolarić, zgrožena PR kampanjom za spas Agrokora

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Stručnjakinja za odnose s javnošću Aleksandra Kolarić neugodno je iznenađena PR kampanjom za spas Agrokora u kojoj se s radnicama koncerna fotografiraju pojedine hrvatske zvijezde poput Severine i Ive Balaban.

– Kome je ovo palo na pamet?????? Gledam, ne vjerujem. Organizirati hrvatske celebove i wannabe celebove da se slikaju s prestrašenim i užasnutim blagajnicama Konzuma i da pozivaju sve građane da spašavaju Agrokor, toliko je duboko pogrešno, promašeno i neetično na toliko mnogo komunikacijskih razina, da sam jednostavno bez riječi, poručuje Kolarić, piše Seebiz.

Podsjetimo, vlasnik agencije Manjgura, Krešimir Macan, zajedno s bivšim glasnogovornikom Vlade Zorana Milanovića, Nikolom Jelićem, koji je odnedavno u timu Millenium promocije, angažiran je za krizno komuniciranje s medijima u Agrokoru.

Ovu su odluku donijeli nakon što je vodstvo tvrtke preuzeo generalni direktor za restrukturiranje Agrokora, Antonio Alvarez.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar