Savjetnica SDP-a Zadarske županije za izradu medijske strategije, Aleksandra Kolarić, zgrožena PR kampanjom za spas Agrokora

Stručnjakinja za odnose s javnošću Aleksandra Kolarić neugodno je iznenađena PR kampanjom za spas Agrokora u kojoj se s radnicama koncerna fotografiraju pojedine hrvatske zvijezde poput Severine i Ive Balaban.

– Kome je ovo palo na pamet?????? Gledam, ne vjerujem. Organizirati hrvatske celebove i wannabe celebove da se slikaju s prestrašenim i užasnutim blagajnicama Konzuma i da pozivaju sve građane da spašavaju Agrokor, toliko je duboko pogrešno, promašeno i neetično na toliko mnogo komunikacijskih razina, da sam jednostavno bez riječi, poručuje Kolarić, piše Seebiz.

Podsjetimo, vlasnik agencije Manjgura, Krešimir Macan, zajedno s bivšim glasnogovornikom Vlade Zorana Milanovića, Nikolom Jelićem, koji je odnedavno u timu Millenium promocije, angažiran je za krizno komuniciranje s medijima u Agrokoru.

Ovu su odluku donijeli nakon što je vodstvo tvrtke preuzeo generalni direktor za restrukturiranje Agrokora, Antonio Alvarez.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...