Koalicija SDP-HNS-HSS predala listu i potpise potpore birača, Glasovac: “Pobijedit ćemo zahvaljujući podršci građana, a gradom ćemo upravljati zajedno s njima”

Koalicija SDP-HNS-HSS predvođena kandidatkinjom za gradonačelnicu Sabinom Glasovac, prva je predala Gradskom izbornom povjerenstvu u Zadru svoju listu kandidatkinja i kandidata za Gradsko vijeće Grada Zadra te prikupljene potpise potpore birača.

Sabina Glasovac istaknula je kako ova lista predstavlja novinu u hrvatskoj politici jer je sastavljena po ZIP modelu, koji donosi potpuno ravnomjernu zastupljenost žena i muškaraca. „Na listi je puno mladih ljudi, a upravo je ulaganje u mlade jedna od okosnica našeg programa. Listu čine ljudi različitih stručnih profila, koji su puni energije, volje i žara raditi za svoj grad. To je dobitna kombinacija i uvjerena sam u našu pobjedu. Pobijedit ćemo zahvaljujući podršci građana, a gradom ćemo upravljati zajedno s njima“, poručila je Glasovac.
Kandidatkinja za gradonačelnicu Zadra Sabina Glasovac, prva je od ostalih kandidatkinja i kandidata predala prikupljene potpise potpore birača.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...