Pobuni stanovnika ‘kontejnerskog naselja’ protiv izgradnje Tommyja pridružili se i susjedi: “Buka je nesnosna!”

Izgradnja supermarketa Tommy na Putu Bokanjca već duže vrijeme protive se stanovnici obližnjeg kontejnerskog naselja, jer isti prijeti njihovoj egzistenciji. Zadnje što smo od tih nesretnih ljudi mogli čuti je vapaj protiv gašenja vode i uklanjanja osnovnih sanitarnih uvjeta, te pritužba na rad gradske uprave koja nije napravila ništa da ih se zaštiti.

Njihovoj pobuni i nezadovoljstvu sada su se izravno pridružili i stanovnici okolnih zgrada putem pritužbe koju smo dobili na nesnosnu buku s gradilišta.

Nemamo mira cijeli dan. Od jutra u 7 sati sve do kasno uvečer živimo pod nesnosnom bukom. Pa do kad će to tako? Čak ni za vrijeme kućnog reda i mira od 14 do 17 sati radovi ne staju. Kamioni, bageri, auti… strka i brka cijeli dan, a mi mali obični ljudi, od kojih neki rade i do kasno u noć, nemamo predaha, potužila nam se čitateljica.

 

Na žalost, pravnoga lijeka protiv takve prakse izvođača radova nema, budući da isti djeluju unutar okvira zakona, a hoće li predah uopće doći najbolje otkriva odluka o zabrani građevinskih radova za vrijeme turističke sezone u Gradu Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...