Doris Pinčić Rogoznica: “Smršavila sam kada su mi rekli da imam lice princeze, a stražnjicu tetke”

Nedjeljno poslijepodne na RTL-u su začinili gosti emisije “Na kavi kod Doris” u kojoj se pričalo o pretilosti i seksu.

Voditeljici Doris Pinčić Rogoznica u prvoj temi su se pridružile Lucija Lugomer, plus size model te Gabrijela Crnjac, natjecateljica “Života na vagi”.

Lucija s ponosom ističe svoje obline te naglašava da je ona isključivo plus size model i sebe ne vidi kao pretilu osobu jer je zdrava, dok Gabrijela otvoreno priznaje da je pretila zbog čega joj je narušeno zdravlje, ali ne odustaje od svoje misije da dođe do 80 kilograma, piše Index.

Doris je u emisiji pokazala i svoje fotografije iz tinejdžerskih dana te priznala da je imala 25 kilograma viška.  “Pokrenula sam se kada su me liječnici upozorili da imam problema sa zdravljem i kada mi je profesorica na fakultetu rekla da imam lice s kojim mogu glumiti princezu, ali stražnjicu s kojom ću uvijek glumiti samo tetke” kazala je Doris te s Gabi bacila okladu.

Naime, simpatična Brođanka je obećala da će ako dođe do kilaže od 80 kilograma pozirati kao Playboyeva zečica kako je to napravila i Lucija Lugomer. Na temu nataliteta i seksa razgovarali su radijska voditeljica i pjevačica Ivana Plechinger, kandidat “Tri, dva, jedan – kuhaj!” iz treće sezone Drago Bošnjak te Irena Jurjević, savjetnica iz Gestalt psihoterapije.

Dok je Drago tvrdio da je muškarcu potrebno barem jednom voditi ljubav, pripadnice ljepšeg spola su se složile da to može biti i rjeđe. Ivana Plechinger koja uskoro slavi 25 godina ljubavi sa suprugom Brunom Kovačićem je pak priznala da mu ispunjava sve želje što održava plamen ljubavi neugašenim.

Novo druženje uz kavu s Doris Pinčić Rogoznica zakazano je za sljedeću nedjelju u 17:20 na RTL-u.

Fotografije provjerite na Indexu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...