Doris i Boris ulaze u “Superpar” za finalni tjedan: “Stižemo vam!”

Kada su se voditeljica i glumica Doris Pinčić (32) i glazbenik Boris Rogoznica (31) sredinom rujna nakratko pojavili u drugoj sezoni showa ‘Superpar’, gledatelji su se šokirali. S obzirom na dobro znanu situaciju oko razvoda, ništa im nije bilo jasno.

Druga sezona RTL-ove zabavne emisije ‘Superpar’ snimala se krajem 2019. godine dok su, sada već bivši supružnici, Pinčić – Rogoznica bili u braku’, javili su nam s RTL-a. A bivši supružnici Doris i Boris, opet se ‘zajedno vrte’ u najavi finalnog tjedna showa.

– Stižemo vam, dolazimo vam – viče Doris dok nasmijani Boris stoji iza nje.

Mjesec dana nakon, gledatelji će ih imati priliku gledati kao celebrity par. Kako doznaju 24sata, nove epizode s njima će se prikazati sredinom ovog finalnog tjedna.

Gledatelji su se raspisali kako jedva čekaju vidjeti kako su se u izazovima snašli tadašnji partneri Doris i Boris.

– Jedva čekam. Smijala sam se kada sam ih vidjela u ovom showu nakratko, mogu tek misliti kako će biti kada vidimo kroz što su sve prolazili. U prvi tren mislila sam da mi se priviđa – pisali su fanovi realityja.

Par je bio u braku od rujna 2013., a imaju sina Donata (6) i kćerkicu Gitu (2).

– U zadnjih nekoliko godina, bio sam ili dečko ili muž Doris Pinčić, ali smatram da je meni to velika usluga. Morao sam se više truditi da bih bio zapažen i biti dvostruko bolji da bih napokon dobio svoje ime. Doris me nikada nije gurala, ali me uvijek podržavala – rekao je Zadranin 2018. za Story.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...