Antena Zadar i u vrijeme poplava najčitaniji portal; Servisirali smo sve nacionalne portale i TV kuće, a naša videa jedina su označena kao “10 najaktualnijih u Hrvatskoj”

Iako smo odlučili ovaj put zaobići hvalisanje vlastitim statistikama zbog cijele situacije koja se tijekom ponedjeljka dogodila u Zadru, kako bi zaustavili možebitno dezinformiranje čitatelja, donosimo i naše statistike za taj koban ponedjeljak, 11. rujna – dan kada su Zadar i okolica poplavljeni.

Naš portal uvjerljivo je najčitaniji već dugi niz mjeseci, što pokazuju sve statistike, i naše interne ali i one Googleove. Iznimka nije bio ni upravo taj koban ponedjeljak kada smo sa svim redakcijskim snagama, kako tekstualno tako i fotografijama i video zapisima pratili iz minute u minutu što se događa.

Konkretno, u ponedjeljak 11. rujan objavili smo čak 44 objava povezanih s poplavama, a to je prepoznalo i pročitalo 102.184 jedinstvena čitatelja. Ukupno smo taj dan zabilježili 147.804 posjete a ukupno isporučili 304.974 stranice.

Kako bi bili u potpunosti transparentni, jedini javno objavljujemo prikaz Google Analytics statistika kako bi, kao i uvijek, prema čitateljima bili potpuno transparentni.

Isto tako, iznimno smo ponosni da su svi video zapisi koji su nam korisnici poslali, od kojih je veliki broj poslan isključivo nama, plasirani u medijsku razmjenu te su snimci s oznakom “Antena Zadar” emitirani na svim nacionalnim TV kućama u svim udarnim terminima, a naši su novinari na izravnoj vezi javljanjima uživo servisirali informacijama zagrebački Radio 101, radio Dalmaciju te televiziju N1 – jedini regionalni news kanal.

I video zapisi objavljeni na našem YouTube kanalu taj su dan pregledani rekordni broj puta – ukupno više od 240 tisuća puta, a dva su video zapisa označena “? Vaš je videozapis u trendu! ?: Vaš je videozapis upravo uvršten u 10 najaktualnijih videozapisa na kartici U trendu za korisnike u ??!”

Još jednom smo i u kriznoj situaciji pokazali da smo najčitaniji i najrelevantniji izvor vijesti za događanja u Zadru i okolici. Ovaj izvrstan rezultat postignut je zahvaljujući navici čitatelja da upravo Antenu Zadar otvore prvu u danu, ali i prvu upravo onda kada je to najpotrebnije – onda kada se vijesti događaju.

Dodajmo samo za kraj kako su se vijesti o poplavama u Zadru i okolici taj dan čitali i u Njemačkoj, Bosni i Hercegovini, SAD-u, Sloveniji, Srbiji, Češkoj i Austriji, gdje nas je čitao značajan broj čitatelja – koliko, vidljivo je iz Google Analytics statistike…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...