Mladog bubnjara iz Stankovaca ne diraju Martinine uvrede: “Idući put će biti još žešća svirka, nije me rastužila”

Javnost se prilično uzrujala zbog komentara koji je Martina Tomčić uputila srednjoškolcu Roku iz Stankovaca u Supertalentu. Nakon što je Martina Tomčić u nedjelju izvrijeđala 17-godišnjeg bubnjara Roka Dubravicu u Supertalentu, opernu su pjevačicu napali sa svih strana. Kolege iz žirija se nisu složile s njenim sudom i pustili su srednjoškolca dalje, a dobila je svoju ‘porciju’ i na društvenim mrežama. Oglasio se i Roko, čija je solo izvedba na bubnjevima oduševila sve osim Tomčić.

“Osobno me Martina nije rastužila kritikom. Komentar kao komentar, samo je ocjenjivala po svojem ukusu”, rekao je Roko, pišu 24 sata.

“Poštujem njezino mišljenje. Ipak, idući put će biti još žešća svirka, ali primjerenija za svačiji ukus”, rekao je učenik srednje tehničke škole, pišu 24 sata.

Martina je, nakon Rokove solo izvedbe na bubnjevima, bila vrlo slikovita.

“Neosporno je tvoje umijeće, međutim ja u ovoj tvojoj vrsti izražavanja ne pronalazim apsolutno ništa lijepog. Dapače, osim što me ovo čini krajnje nervoznom, imam sad i nakon ove tri minute blaži poriv za povraćanjem”, rekla mu je vokalna trenerica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...