U Gradskoj knjižnici Zadar sljedećega tjedna zajednička izložba slika Isabell Franov i Ivice Vihara

U Gradskoj knjižnici Zadar 4.09-2017 (ponedjeljak) s početkom u 18 sati održat će se otvorenje zajedničke izložbe slika pod nazivom “Nedostaješ mi” autorice Isabell Franov iz Kali i Ivice Vihara iz Kukljice.

Slikarica Isabell Franov izložit će svoje slike različitih dalmatinskih motiva otočkog okruženja, obala, more, brodovi, ljudi u radnom ambijentu, portreti koje na platno prenaša realističnim pristupom u tehnici akrilnih boja.

Slikar Ivica Vihar slika crno-bijelom tehnikom i tempera boje, a u posljednje vrijeme i vinorel tehnikom a na izložbi će izložiti radove s motivima  starih kukljiških dvorima, portima, običajima, gajetama, ribarima, kao i u prirodnim ljepotama od kojih su neizostavni motivi masline i suhozidi.

O izloženim radovima govorit će Tomislav Košta, slikar i strip autor. Član HDLU Zadar i Art Foruma. Izlagao na više skupnih i samostalnih izložbi po Hrvatskoj, radovi su mu objavljivani u International Artist magazinu i Strip Reviji. Živi i radi na relaciji Zadar-Preko.

U programu otvorenja izložbe sudjelovat će Milena Dundov, glumica i redateljica i Tomislav Meštrić kukljiški čakavski pjesnik. U glazbenom programu svoje autorske skladbe izvodit će Tea Vidaić, zadarska kantautorica.

Izložbu će službeno otvoriti Stipe Zrilić, slikar i bivši župan Zadarske županije.

Moderator i voditelj izložbe je Vesna Benić.

Vesna Benić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...