Naš Zadranin, šestogodišnji Gabrijel Čačić, osvojio treće mjesto u showu “Supertalent”

Nakon šest audicijskih, šest polufinalnih i jedne finalne emisije završena je peta sezona Supertalenta. Pobjedu su odnijeli sjajni plesači Emil i Mateja koji su u spektakularnoj završnici osvojili najviše glasova publike. Osim laskave titule petog hrvatskog Supertalenta Emil i Matea osvojili su i novčanu nagradu u iznosu od 200.000 kuna. Drugo mjesto osvojio je Martin Kutnar, a treće Gabrijel Čačić.

Finalnu večer otvorio je najmlađi i najslađi finalist – šestogodišnji Gabrijel Čačić. Maleni “Mišo Kovač”, kako mu mnogi tepaju, i u finalu je ostao dosljedan svom idolu. Snažnom interpretacijom Mišinog hita “Ako me ostaviš” Gabrijel je publiku digao na noge. Svoj je nastup posvetio ocu, a poručio je kako u Supertalent nije došao pobijediti nego svima pokazati kako izgleda nasljednik Mate Miše Kovača.

U tome je, sudeći prema komentarima, i uspio. “On je definitivno pobjednik svog tate, svoje obitelji i svog mjesta. Muzički si bio jako siguran, tonski točan, scenski neodoljiv, presladak. Ja sa šest godina nisam mogla ovo”, iskrena je bila Martina. Janko je pak pohvalio njegovu sigurnost i stav koji ima unatoč svojim mladim godinama. “Tu sigurnost puno stariji od tebe nemaju. Ovo je najbolji nastup do sada”, dodao je Janko.

Pohvalama se pridružio i Bilman. “Bio si izvanredan. Sretno u budućnosti i nemoj tako brzo odrasti jer onda više nećeš biti tako sladak”, kazao je Bilman.

“Otpjevao si najsigurniju i meni osobno najdražu pjesmu. Izgledaš neodoljivo. Imaš jako puno publike koja te voli. Početak finala Supertalenta nije mogao biti bolji “, dodala je Maja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...