Zbog velikog interesa zakazan i drugi koncert Doris Dragović

Glazbeni spektakl Doris Dragović u Ilirijinom Arsenalu, najavljen za 16. veljače, privukao je veliku pozornost u Hrvatskoj i susjedstvu te je rasprodan mjesec dana prije održavanja.

Kako bi razveselila sve svoje obožavatelje koji nisu uspjeli osigurati svoje ulaznice na vrijeme, pjevačica će održati još jedan koncert dan poslije. Jedinstveni Arsenal zaplesat će i 17.veljače uz najveće hitove. Svaki koncert Doris Dragović posebna je emotivna glazbena priča za koju se traži mjesto više, što je ova splitska diva dokazala i nedavno – tri puta rasprodavši Lisinski.

Glazbene poslasticama poput “Malo mi za sriću triba”, “Željo moja”, “Jedini”, “Krivi ljudi”, “Neću propast ja”, “Baklje ivanjske” te mnogim drugim hitovima iz dugogodišnje karijere Doris Dragović vas čekaju u jedinstvenom interijeru Arsenala. Atmosfera ispunjena emocijama i pjesmom, najbolji glas Mediterana i vi- već vidimo da će to biti koncertna priča za sjećanje!

Prodaja karata: Online preko Ticketshop.hr (parter ulaznice)

Arsenal- prodaja karata od ponedjeljka 22.01. (parter, vip standard ulaznice, vip premium ulaznice) od 09-15h, subotom 09-12h

Cijene karata:

110,00 kn – parter
170,00 kn- vip standard ( uključen barski stol na galeriji)
230,00 kn- vip premium (uključen stol uz ogradu na galeriji)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...