Wings for Life World Run 2018. traži volontere!

Biti dio Wings for Life World Run utrke, u bilo kojem pogledu, zaista je divan osjećaj. Biti u organizaciji, stajati na startu utrke te divne svibanjske nedjelje i potrčati… Ma sjediti ispred kuće i podržavati one koji prolaze, čašom vode ili osmijehom nije važno. Sudjelovati na bilo koji način sposobno je ispuniti te tolikom pozitivnom energijom da jedva čekaš iduću godinu kako bi sve ponovno mogao proživjeti.

Postoji još nešto što pruža neprocjenjiv osjećaj ljudima već godinama zaredom. Pogađaš? Volontiranje! Zadar je svake godine pun entuzijastičnih i strastvenih volontera koji svojim radom pomažu da utrka bude sjajna i besprijekorna. Oni su ključ uspjeha ovog projekta nevjerojatnih razmjera.

Wings for Life World Run utrka i ove godine treba svoje volontere! Hoćeš li i ti biti među onima koji će svojim radom pružiti potporu i sigurnost onda kada je najvažnije? Hoćeš li onoga dana kada ozljede leđne moždine postanu izlječive biti ponosan na sebe i sve svoje prijatelje koji su sudjelovali. Prijatelje, da! Nismo pogriješili. Na utrci se već godinama sklapaju velika prijateljstva. Osim toga, imat ćeš uvid u organizaciju jednog od najvećih događaja na ovim prostorima, naučiti puno novih stvari i doživjeti nezaboravno iskustvo. Na licu mjesta će ti biti osigurana hrana i piće, a na svoju ćeš omiljenu policu moći staviti i priznanje o sudjelovanju.

Dođi u Zadar, ponovno ili po prvi put, i budi dio povijesti. Prijavi se ovdje!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...