U srijedu je Hrvatska slomila Meksiko, a evo kako je taj dan proveo kapetan Luka Modrić

Kapetan Modrić (zajedno s još petoricom standardnih reprezentativaca Subašićem, Brozovićem, Perišićem, Kalinićem, Mandžukićem) iznenadio je svojim odlaskom iz nacionalne vrste poslije poraza od Perua (0:2), a prije dvoboja s Meksikom koji su kasnije naši ‘oslabljeni’ dečki dobili 1:0.

Hrvatska javnost mu je zamjerila takav čin, jer ako je već izbornik Zlatko Dalić želio isprobati neke druge igrače, kao kapetan morao je ostati uz nacionalnu vrstu u SAD-u, piše tportal.hr.

No on je sjeo na zrakoplov i otišao prema Starom kontinentu, a s takvim raspletom nisu bili prezadovoljni ni neki suigrači poput Vedrana Ćorluke koji je podigao glas.

Ipak, Modrić poštedu nije iskoristio za ljenčarenje, u srijedu rano ujutro po našem vremenu Dalićeva vrsta je lomila Meksiko, a veznjak i kapetan Hrvatske taj dan se poslijepodne pojavio na treningu ‘kraljevskog kluba’ na kojem je opet nedostajalo mnogo igrača upravo zbog reprezentativnih obveza.

I Modrić se nije štedio… Marca je objavila video u kojem naš kapetan s Karimom Benzemom lije ‘suze i znoj’ odnosno ovaj tandem je u žestokom ritmu zajednički uvježbavao napadačke akcije.

Inače, Real u subotu u sklopu 30. kola španjolskog nogometnog prvenstva gostuje kod Las Palmasa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...